Hjemmelagd kjeks

Innlegg skrevet for 7 dager siden!

Hei! Nå begynner det og bli en stund siden sist jeg la ut et innlegg på bloggen, og jeg vet jeg bare sier jeg skal bli bedre hele tiden. Men det er vanskelig når man skal ha tid til trening, venner, lekser og blogg... Det er heller ikke så lett og alltid finne på hva jeg kan blogge om!! Men jeg prøver fortsatt og bli bedre....

I dag var det avsluttning på balletten. Siste gang før sommeren...

I går lagde jeg toro kjeks. Jeg har lagd det en gang før og det er bare så utrolig lett å lage ;) Man trenger kun å tillsette to ting. Så er det og legge de på et stekepapir og sette i gang stekingen i 10 min! Jeg tror jeg brukte 15-20 min på å lage, steke og vaske opp (tillsammen) 

Her er noen bilder:
Mmmm

Jeg annbefaler og prøve og lage de en gang ;-)

 

Ha en fin dag <3

 

Bloggepia ♥
 

 

 

Påske ferie...

Siden det er påskeferie i morgen eller etter i morgen, så blir det ingen blogging. Pga: Vi drar på hytta (der er det ikke nett...)

I morgen rett etter skolen drar jeg og noen venner på shopping i byen... Koselig :-) Idag hadde vi prøve i samfunsfagen, synes det gikk greit. Jeg venter på retting...

Håper alle får en super påske og god helg.....

 

God påske ses snart.....

 

 

Ps: Sorry for kort og rart innlegg og dårlig oppsummering... (jeg skal prøve og bli bedre)

 

 

Hva skal du i påsken??

 

 

 

Bloggepia ♥

Dagen i går...

Hei! I gå hadde vi besøk av tante og onkel og søsken barnet mitt, Da tok vi opp boller fra fryseren og stekte dem. Jeg synes det blir altfor kjedelig med bare en bolle... Så jeg lagde glasur med rød konditor farge (den ble rosa). Det var veldig godt.

Jeg og søsken barnet mitt hadde styrketrening, tillsammen tok vi 150 situps hver, altså ikke i strekk. Vi tok 25 annen hver gang.

 

 

Det var det... 

 

Så de gode ut??

Hva synes du om bildene??

 

 

Bloggepia ♥
Back to school...

Hei... Nå er vinterferien min over!! Altså den ble over på søndag! Så det ble skole igjen på Mandag !

Jeg kjente på meg at jeg bare virkelig ville ha litt mer ferie, men det var godt og se alle vennene mine igjen!! Jeg skulle egentlig blogge på Mandag, men det gikk ikke for nettet var borte. Så derfor blogger jeg ikke før nå! Men jeg har i allefall hatt en super ferie og mye kos!

Her er bilder fra vinterferien min:


Sto på snowbord...Bilder fra hytta ♥

♥ ♥ ♥

Har foresten fått nytt smykkestativ <3Har enda ikke hengt opp alt <3

 

Hva har du gjort i dag?

Hva synes du om bildene?

Bloggepia ♥Hei jeg er Bloggepia er 13 snart 14 og kommer fra Bodø city Bodø By... Heter jo selfølgelig ikke Bloggepia på ekte, men som dere sikkert skjønner er jeg annonym :P På fritiden elsker jeg og danse, være med venner og ta bilder. JEg elsker også og lese andre blogger så hvis du enten vil anbefale en eller legge igjen din egen så titter jeg gjerne innom <3 Og husk jeg kommenterer ALLTID tilbake <3

MENY


Forsiden
Om meg
Add som venn

ARKIVJanuar 2012
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010

KATEGORIER10 days
Anbefalinger
Bilder
Blogg
Diverse
My life
Om meg
Outfits
Sanger/video

LENKERblogg.no
Få din egen blogg!
Min blogg


Designet er av idawisth.blogg.no
hits